1. Jūs pasūtat – mēs piegādājam jau izceptu, karstu produktu (pēc jūsu izvēles).
2. Jūs pasūtat izceptu produktu un šovgrillu (lai imitētu produkta cepšanu pusstundu pirms pasniegšanas).
3. Jūs pasūtat marinētu produktu un grillu produkta cepšanai. Saņemat izsmeļošu pamācību, cepat pats un sagādājat patīkamu piedzīvojumu sev un saviem viesiem.
4. Jums nav ne par ko jāuztraucas, ja izmantojat pavāra pakalpojumus (pavārs izcep, sagriež, izdekorē un pasniedz lasi, stori un citus cepešus vai ēdienus)!
Grilējam uz oglēm lasi 9,8 kg. 92 cm. draugam un mazāko sev 8,1 kg. 83 cm. Laša sagatavošana grilēšanai: notīra zvīņas, ierīvē ar garšvielām kas domātas zivīm, pievienojot olīveļu un liekam ledusskapī. Marinēšanas laiks ir atkarīgs no laša svara un biezuma. Ja lasis ir līdz 5 - 6 kg. pietiks ar 7 - 9 st. ja svars ir tuvu 10 kg. rekomendējam marinēt līdz 18 - 22 st. pirms likt ledusskapī ietinam pārtikas plēvē, temperatūra marinējot no 2,2° līdz 2,4°. Pirms cepšanas plēvi noņemam, lasi liekam speciālā restē un grilā iekšā. Grilējam no 155° līdz 170° temperatūrā 1,6 st. Tad ietinam laša cepeti follijā un ļaujam cepties pie 140° vēl 50 min. Lasis ir gatavs, liekam galdā un baudam lielisko ēdienu. www.grila.lv Millera Grila Nams - MGN